KBO-Brabant 

Als u lid bent van KBO Geldrop bent u automatisch ook lid van KBO-Brabant. Dat betekent dat u ook gebruik kunt maken van de diensten en voordelen van KBO-Brabant. Voor een totaal overzicht kunt u de website van KBO-Brabant bezoeken: www.kbo-brabant.nl

Enkele diensten die u aangeboden worden door KBO-Brabant zijn:

1. Hulp bij de Wmo-aanvraag

Hoe zorgt u ervoor dat u langer thuis kunt blijven wonen? Als u zorg, dagbesteding of hulpmiddelen nodig heeft, kunt u voor het regelen daarvan een beroep doen op een van de 150 vrijwillige cliëntondersteuners. Zij kunnen het  Wmo-proces met u bespreken, uitzoeken waar u recht op heeft, en u bijstaan in gesprekken met bijvoorbeeld de gemeente.

U kunt contact opnemen met telefoonnummer 073-644 40 66 of e-mail info@kbo-brabant.nl.

2. Juridische helpdesk

Gepensioneerde juristen en adviseurs staan u op vrijwillige basis bij met het beantwoorden van vragen en het oplossen van juridische, notariële of verzekeringskwesties. U kunt bij de Juridische helpdesk terecht met vragen over erfkwesties en testament, over AOW en pensioen, Wmo, verzekeringskwesties, problemen met buren, leveranciers en telefonische verkoop.

U kunt contact opnemen met 073-644 40 66 of e-mail info@kbo-brabant.nl.

3. Webshop

Via de webshop ‘Ons ledenvoordeel’ profiteert u van de meest uiteenlopende aanbiedingen: van een mobiliteitstrainer tot batterijen voor uw hoorapparaat en van voordelig bellen tot leuke uitjes. Bent u niet thuis op internet? In het ledenmagazine ‘ONS’ staan maandelijks mooie aanbiedingen en telefonisch bestellen kan ook!

Meer informatie en contact: www.onsledenvoordeel.nl 085-486 33 63