ZomerBijeenkomst Seniorweb Mierlo

Mierlo –  De ZomerBijeenkomsten worden tijdens de zomerperiode georganiseerd, op de derde dinsdag van de maand van 10:00 tot 12:00 uur. De ZomerBijeenkomsten vinden plaats in “d’n Intheek” bij de bibliotheek te Mierlo.

Op 16 april is de eerste bijeenkomst. De volgende data zijn: 21 mei, 18 juni, 16 juli en 20 augustus. Je kunt van 10:00 – 12:00 uur individueel werken op je eigen apparaat en is er gelegenheid om vragen te stellen over uw software- of hardware probleempjes of andere algemene vragen op het gebied van Windows, Apple of Android. Heb je die niet, kom gewoon gezellig eens kletsen onder het werken met uw computer, smartphone of tablet. Onze deskundige docenten staan voor u klaar.

In tegenstelling tot het reguliere Computercafé is er geen presentatie. De entreeprijs is € 5,- (graag gepast betalen) inclusief een kopje koffie of thee met een koekje. Je hoeft geen lid van SeniorWeb of van de bibliotheek te zijn om deel te nemen. Ook lid worden van SeniorWeb (landelijke organisatie) is niet nodig, maar mag natuurlijk wel. Wij nodigen je van harte uit om eens te komen kijken, velen zijn je al voorgegaan. Uw allereerste bezoek aan de ZomerBijeenkomst is zelfs gratis. Meer info: swmadmi@gmail.com of bel: 0492-663609