Opfriscursus verkeer 4 en 11 juni

We willen allemaal zo lang mogelijk blijven autorijden. Zolang je dit kunt blijven doen, heb je je vrijheid. Maar je wordt wat ouder en het verkeer vergt veel van je aandacht. Hoe zorg je dat je mobiel blijft? Iedereen die zich dat weleens afvraagt kan gratis meedoen met de VVN Opfriscursus Auto van Veilig Verkeer Nederland.

In opdracht van de gemeente Geldrop-Mierlo in samenwerking met KBO Geldrop en lokale seniorenverenigingen organiseren we een gratis VVN Opfriscursus Auto voor de ervaren automobilist.

Wat gaan we doen?

Je kunt meedoen met een opfriscursus waar je verkeerskennis wordt bijgespijkerd. Onze instructeur geeft uitleg over oude en nieuwe verkeersregels, -situaties en -borden. Ook is er de mogelijkheid voor deelnemers aan deze cursus om zich aan te melden voor een individuele praktijkrit in de eigen auto (geheel vrijblijvend). Verdere informatie hierover ontvang je tijdens de cursus.

Doe mee met de gratis VVN Opfriscursus!

We organiseren onderstaande 2-daagse cursus op dinsdag 4 en 11 juni 2024 van 09.30 tot 11.30 in Geldrop. Let op: je wordt op beide dagen van de 2-daagse cursus verwacht.

Ben je boven de 50, een ervaren verkeersdeelnemer en inwoner van de gemeente Geldrop-Mierlo en is dit iets voor jou?

Meld je dan uiterlijk een week voor aanvang van de cursus aan via onderstaande link of bel tijdens kantooruren met 088-5248850. vvn.nl/opfriscursusgeldropmierlo. Indien we telefonisch niet bereikbaar zijn mag je de aanmelding per mail sturen naar steunpuntzuid@vvn.nl o.v.v. VVN Opfriscursus Auto Geldrop. Vermeld in de mail je NAW gegevens en telefoonnummer.

Deelname is gratis, maar let op: vol=vol!

Je ontvangt een week voor aanvang van de cursus een uitnodiging met de locatiegegevens.