MijnHuisPast: veilig wonen

Door ontwikkelingen in de zorg blijven senioren steeds langer thuis wonen. Echter gelijktijdig met het ouder worden, ontstaan er ongemakken die bijvoorbeeld in de badkamer of bij traplopen tot vallen kunnen leiden

Het voorkomen van die ongemakken met kleine aanpassingen maakt het thuis blijven wonen comfortabeler en veiliger!

Het project ‘MijnHuisPast’ kan u daarbij helpen!

Om u een beeld te geven, kijk eens op de website mijnhuispast.nl/geldrop-mierlo. Hier treft u veel voorbeelden hoe u dit comfortabel en veilig wonen kunt realiseren.

Maar dit is niet alles. Wij bieden u als ondersteuning ook een wooncheck aan. Samen met een woonadviseur loopt u door uw huis en wordt er gekeken welke aanpassingen voor u van toe- passing kunnen zijn. Van deze wooncheck wordt een uitgebreid adviesrapport opgemaakt en samen met een Inspiratiebijlage met voorbeelden aan uitgereikt.

Voor u als inwoner van Geldrop-Mierlo zijn aan deze wooncheck géén kosten verbonden. Het project wordt gefinancierd door de gemeente en de Rabobank.

Voor het aanvragen van een wooncheck kunt u gebruik maken van het aanvraagformulier op de website of met het doorgeven van uw naam en adres op ons telefoonnummer: 040 -209 41 40 of met een mailtje aan: geldrop-mierlo@mijnhuispast.nl

Zodra wij uw gegevens hebben ontvangen nemen wij contact op voor het maken van een afspraak.