24 Wlz-appartementen St Jozefkerk

24 woonzorgappartementen in de voormalige Sint Jozefkerk

In de voormalige Sint Jozefkerk worden momenteel 24 woonzorgappartementen gerealiseerd voor ouderen met een indicatie Wet Langdurige Zorg. ODAzorg is in het gat gesprongen tussen verantwoord thuis wonen en opname in een verpleeghuis voor ouderen met (psychogeriatrische) problemen.

Het doel: mensen zo lang als mogelijk mee laten doen in een leefomgeving waarin zij zich prettig voelen.

De woonzorgappartementen zijn geschikt voor één persoon en worden gestoffeerd opgeleverd, inclusief keukentje. Inwoners mogen hun eigen meubels meenemen. Via de dagbesteding kunnen de bewoners ook gebruik maken van de maaltijdservice en desgewenst worden ze betrokken bij de bereiding. “We willen mensen het gevoel geven dat ze nog steeds van nut zijn en de gemeenschapszin versterken door hulp aan elkaar te stimuleren.”

Wie interesse heeft of meer informatie wil, kan terecht bij SeniorenPunt in Eindhoven. Je kunt ze bereiken via info@seniorenpunt.nl of 040 – 220 22 02 (keuzemenu optie 2). SeniorenPunt verzorgt de voorselectie en het wachtlijstbeheer, zie www.seniorenpunt.nl.

Wanneer de bouw (bijna) voltooid is, zullen er nog infomiddagen en inloopdagen georganiseerd worden. Zie ook www.ODAzorg.nl voor meer informatie.