ComputerMaatje

Digitale moeilijkheden? De hulp van een ComputerMaatje is zo ingeschakeld! Bibliotheek Dommeldal start in Geldrop en Mierlo thuishulp onder de naam Computermaatje als aanvulling op haar cursusprogramma’s rond digitale vaardigheden.

Bent u vastgelopen met het gebruik van computer, tablet, of telefoon? Of wilt u iets leren, zoals bijvoorbeeld thuis eenvoudig online boodschappen bestellen, maar lukt het niet om mee te doen met de cursussen die in de bibliotheek plaatsvinden?

Neem dan contact op met Bibliotheek Dommeldal, vestiging Geldrop door te bellen naar: 040-2862805. Of kom langs en vraag om het aanvraagformulier in de bibliotheek van Geldrop of Mierlo. Dan komt er gratis een vrijwilliger bij u thuis om te kijken of u op weg geholpen kan worden.

De aanvraag kan gedaan worden om een probleem voor u op te lossen, of omdat u iets wilt leren over de digitale omgeving, of allebei. Het maakt niet uit om welk apparaat, of welke software dit gaat, zolang als het geen reparaties zijn.

De hulp van een ComputerMaatje is geheel gratis en u hoeft hiervoor geen lid te zijn van de bibliotheek. We helpen u graag verder!