Computercursus Klik & Tik

Geldrop-Mierlo – Bibliotheek Dommeldal biedt de beginners computercursus Klik & Tik aan. Als u nog niet vaardig bent in het opstarten van een laptop, gebruik van de muis en het bezoeken van een website, verwijzen wij u graag door naar de gratis Klik & Tik training van Bibliotheek Dommeldal.

Iedere cursist maakt hier op eigen tempo en niveau kennis met de computer en raakt er dankzij de individuele begeleiding steeds meer mee vertrouwd. Geduldige vrijwilligers helpen u graag op weg en u kunt zo instromen.

Bibliotheek Geldrop
Heuvel 94
5664 HN Geldrop

Elke donderdagochtend van 10.00 – 11.30 uur.
Meer informatie: Klik & Tik Geldrop 🔗

Bibliotheek Mierlo
Dorpsstraat 113
5731 JH Mierlo

Elke maandagochtend van 10.00 – 11.30 uur.
Meer informatie: Klik & Tik Mierlo 🔗


Graag van tevoren inschrijven aan de balie van de desbetreffende bibliotheek met het inschrijfformulier. Deelname is gratis en u hoeft geen lid te zijn van de bibliotheek.