Hulp op Maat

Hulp op maat vanuit de gemeente. Moeite met rondkomen? Blijf hiermee niet lopen maar neem contact op met de gemeente: www.hulpopmaat.nu

Hoe kunnen wij u helpen? Heeft u financiële zorgen? U bent niet de enige. In deze tijd hebben veel mensen geldzorgen. Ook zijn er steeds meer mensen die door alle rekeningen, toeslagen en abonnementen het overzicht van hun financiën kwijtraken en zo steeds verder in de problemen komen. Het kan zijn dat u hierdoor ieder maand moeite hebt met het betalen van uw vaste lasten. Herkent u deze situatie? De gemeente Geldrop-Mierlo kan u hierbij mogelijk helpen met het aanbod Hulp op maat!

De uitnodiging van de gemeente luidt: ”Kom op de koffie voor een goed gesprek. Wij bieden u graag een luisterend oor, u staat er niet alleen voor! Tijdens een vrijblijvend gesprek kijken we samen naar uw persoonlijke situatie en bieden we hulp.”

Als u hiervan gebruik wilt maken, neem dan contact op met het CMD, team toegang: 040-289 38 99. Iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 12.30 uur.

Waar de gemeente u mee kan helpen
Samen met een medewerker van het CMD (Centrum voor Maatschappelijke Deelname) kijkt u naar uw persoonlijke situatie.

Voorbeelden van hulp die de gemeente kan bieden:

  • Het maken van betalingsafspraken
  • Het maken van een budgetplan
  • Het regelen van een energiecoach om bij u thuis te kijken naar energiebesparende mogelijkheden
  • Een tijdelijke financiële ondersteuning

www.hulpopmaat.nu