Aangifte Inkomstenbelasting 2023

In maart en april moet u belastingaangifte doen voor 2023. U kunt hulp krijgen bij uw belastingaangifte. Als u vorig jaar hulp had, krijgt u in februari een brief met informatie van KBO Geldrop. Heeft u nog geen ondersteuning voor de aangifte Inkomstenbelasting 2023 en wilt u deze hulp aanvragen? Bel dan Hans Gruintjes op 040-2850379.

Voor onze leden bestaat reeds enkele jaren de mogelijkheid om ondersteuning aan te vragen bij de invulling van uw aangifte Inkomstenbelasting. In het volgende jaar 2024 dient u de aangifte Inkomstenbelasting 2023 in de maanden maart en april in te dienen bij de belastingdienst. Binnen onze KBO-vereniging bieden wij u hulp aan bij het opstellen van die aangifte. Hiervoor staan momenteel 4 belasting invulhulpen tot uw beschikking.

Indien u vorig jaar ook al hulp hebt ontvangen bij het invullen van de aangifte hoeft u zich niet meer te melden. U staat dan in ons bestand en ontvangt dan medio februari 2024 een brief van de voor u bekende invulhulp waarin nadere aanwijzingen voor het belastingjaar 2023 staan vermeld.

Indien u nog in aanmerking wenst te komen voor ondersteuning bij de aangifte Inkomstenbelasting 2023 dan kan dat. U dient zich dan even telefonisch te melden bij de coördinator belasting invulhulpen de heer Hans Gruintjes bereikbaar onder nummer 040-2850379. U wordt dan nader ingedeeld.