15 april 2022

Boottocht 22 juni Vinkeveen

Boottocht op de Vinkeveense plassen

23 juni 2022

Vanaf de opstapplaats rijden we naar het koffieadres voor een kopje koffie met gebak. Daarna vervolgen wij onze weg richting de Vinkeveens plassen voor een twee uur durende vaartocht. Tijdens de boottocht kunt u genieten van een lunchbuffet, bestaande uit diverse soorten brood, krentenbrood, vleeswaren, kaas, salade, zoetwaren en roomboter. Tijdens de tocht vaart een ’live’ gids mee die u alles kan vertellen over de flora en fauna van de Vinkeveense plassen en alle andere wetenswaardigheden van dit prachtige gebied.

Nadat de boot weer is aangemeerd, rijden we via een mooie route naar het diner adres met onderweg, om even de benen te strekken, een korte stop in Leerdam. Op het dineradres staat een heerlijk drie gangen diner op u te wachten.
Na afloop brengt de bus u weer retour naar uw opstapplaats.

De prijs voor deze reis bedraagt € 76,00

Hiervoor krijgt u:
– vervoer per luxe touringcar;
– koffie/thee met gebak;
– boottocht met uitgebreid lunchbuffet;
– korte stop in Leerdam;
– diner.

Aanmelden
Aanmelden kan tot 16 juni bij het secretariaat van KBO Geldrop, tel.: (040) 285 28 53 of e-mail: bestuur@kbogeldrop.nl

Heeft u een speciaal dieet (suiker- zout of anderszins), wilt u dat dan aangeven bij de aanmelding.