12 februari 2021

AutoMaatje rijdt voor vaccinatie

ANWB AutoMaatje Geldrop-Mierlo helpt inwoners die verminderd mobiel zijn om hun vaccinatie te halen

Heeft u een oproep gehad voor de vaccinatie voor Covid 19 van het RIVM, maar kunt u niet zelf naar de vaccinatielocatie komen omdat u beperkt bent met lopen, of omdat u niet meer met eigen vervoer of met het openbaar vervoer kunt reizen?
Dan kan AutoMaatje u wellicht helpen.

U kunt als inwoners van Geldrop-Mierlo voor deze bijzondere situatie gebruik maken van onze dienstverlening, ook als u (nog) niet staat ingeschreven. Onze vrijwilligers staan u graag te woord over de mogelijkheden of zijn u behulpzaam bij het aanvragen van een rit naar de vaccinatielocatie.

U kunt op werkdagen tussen 9.00 en 12.00 uur bellen naar ANWB AutoMaatje Geldrop-Mierlo via
telefoonnummer 040 782 08 67.

U kunt eventueel ook een e-mail sturen: voor nadere informatie, om u aan te melden voor vervoer naar een vaccinatielocatie, of als u (tijdelijk) beschikbaar bent als vrijwilliger om deze ritten te helpen uitvoeren. Ons adres: automaatjeg-m@levgroep.nl.