29 september 2020

Rabo Clubsupport

Rabo Clubsupport – Laat uw stem horen en gelden

Ook in 2020 doet onze KBO weer mee aan de sponsoractie van Rabobank Regio Eindhoven: Rabo Clubsupport (voorheen: Rabo Clubkas Campagne en daarvoor ’Steuntje in de rug’). Daardoor kunnen we de kas van onze vereniging wat versterken.

De leden van de Rabobank ontvangen automatisch thuis een oproep van de bank om in oktober 2020 hun stem uit te brengen op die verenigingen die zij willen steunen. De stemperiode is van
5 oktober tot 25 oktober.

Om uw stem te kunnen uitbrengen op een vereniging die u wilt steunen moet u voor 1 oktober 2020 lid zijn van de ledenraad van de Rabobank. Indien U nog geen lid van die ledenraad bent, maar wel rekeninghouder van de Rabobank, kunt U zich kosteloos voor dat lidmaatschap bij de Rabobank aanmelden.

KBO-leden die wat moeite hebben met het afwerken van de stemoproep of het lid worden van de Rabobank, wordt geadviseerd hiervoor hulp te vragen aan hun naasten (familie, buren, vrienden en bekenden). Mocht er geen oplossing zijn dan kunt u contact opnemen met Leo Martens (tel. 040 285 44 32).